Episode 145: Poolboy Wilt (w/ Mikey Neumann)

It's been a big week for both Justin and Brian's business endeavors and then we FINALLY have the return of Mikey Neumann as he blesses us with a Guy-Fieri-themed quiz.

Released on November 30, 2016, 4:00 am UTC

Downloads

HD Video LQ Video Audio

Show Notes

Show notes by Leon - Latest version on the DCTVpedia

Preshow

They watched a sponsored Aunty Donna video where they slopped a shit ton of sunscreen all over each other, they watched more flaming shot videos and Brian and Bryce set up a "Juicy Juice" joke that they would pay off in the aftershow.

Cold Open

Brian has Tooth AIDS

The Contender is in the Black

Remember that politically themed card game that Justin has talked about every episode for the last year and a half? The Contender? The one where they raised $140k on Kickstarter, then went $40k in debt and now they finally got out of debt? Yeah that one. Wait… that was what I was gonna tell you about. They've finally broke even.

Anyway, John Teasdale wrote a big Medium post about their journey. Then, thanks to Karl, the article blew up on Hacker News and then it got posted on the /r/boardgames subreddit. This extra publicity turned out to be very good for them. The last few days have been very good for them in terms of sales… and now they get to KEEP the money!

Modern Rogue is Blowing Up

The Modern Rogue is blowin up, dog! Their latest episode about prison hooch is a lot more popular than previous episodes and they've gained around 7,000 subscribers a day for the past few days. How neat is that?!

And Brian DEFINITELY predicted that the Modern Rogue channel will pass 100,000 subscribers by Monday December 5, 2016 at 2pm central. We should all hold him to this and never let him forget it.

Patreon

The Patreon is at $1,552. If you want to become a patron, head on over to Patreon.com/NightAttack.

JOSHUA CHAP! JOSHUA CHAP! JOSHUA CHAP! JOSHUA CHAP! JOSHUA CHAP! JOSHUA CHAP!

Mikey is BACK!

Mikey Neumann's back for his monthly quiz segment! Only this time, Brian and Justin forgot to invite him for 4 months.

They immediately started talking about growing an audience on YouTube and how people yell at Mikey for being a Plinkett ripoff.

Quiz Time

It's time to play: Is that a Real Guy Fieri Item at Guy Fieri's American Kitchen and Bar?

1. Ain't No Thang but a Chicken Wing

  • Brian: Real
  • Justin: Real
    • Answer: Real

2. Veni Vedi Verde Ribeye Nachos

  • Brian: Fake
  • Justin: Fake
    • Answer: Fake

3. The Unyawn Chicken Ciabatta

  • Brian: Real
  • Justin: Fake
    • Answer: Real

4. Six-Shooters for a Terrible Two

  • Brian: Fake
  • Justin: Real
    • Answer: Fake

5. Sashimi Won Tacos

  • Brian: Real
  • Justin: Fake
    • Answer: Real

6. The Mouth Will Rise Again

  • Brian: Fake
  • Justin: Fake
    • Answer: Fake

7. Guy-talian Fondue Dippers

  • Brian: Real
  • Justin: Fake
    • Answer: Real

8. Rango's Hawaiian Adventure Salad

  • Brian: Fake
  • Justin: Fake
    • Answer: Fake

9. Brutha's Badass Caesar Salad

  • Brian: Real
  • Justin: Fake
    • Answer: Real

10. The Mayor of Flavortown Burger

  • Brian: Fake
  • Justin: Real
    • Answer: Real

11. The Tatted-Up Turkey Burger

  • Brian: Fake
  • Justin: Real
    • Answer: Real

12. Donkey Soup

  • Brian: Fake
  • Justin: Fake
    • Answer: Fake

13. Fireball Whiskey Wings

  • Brian: Fake
  • Justin: Real
    • Answer: Real

14. Parmageddon Wings

  • Brian: Real
  • Justin: Real
    • Answer: Real

15. Bait Crime

  • Brian: Fake
  • Justin: Fake
    • Answer: Fake

BRIAN WINS 12-10

Movie Draft Chat

  • I'm gonna crotch top while I can! - Justin knowing he's fucked
  • Rogue One is tracking at $150 million - Justin
  • Logan could make a lot of money - Brian
  • Just pull out Episode 8 for next year - Mikey

Diamond Time

If you want to submit your thing for Diamond Time head over to the weekly Diamond Time post on the DiamondClub subreddit. Instructions on how to format your submission can be found in the post!

Aftershow

THEY PAID OFF THE JUICY JUICE JOKE! Oh and they watched more flaming shot videos with Mikey. After a while, Brian got a call from his tax guy at 11pm so he stepped out. While he was gone, Justin and Mikey talked about Patreon and how that would affect creative endeavors.

Then Brian came back and they all had extremely strong opinions about Westworld. Brian doesn't like it, Justin thinks it's a legitimately terrible show, Mikey likes it and I don't give a FUUUUUUCK… so I tuned out. I think there were lots of spoilers if you're afraid of those.

This is when I stopped watching, who knows what happens after that.

Great Quotes

  • "OOOOHHHH I'm a big fat baby bitch!" - Justin during the Modern Rogue conversation
  • "I've done very bad things." - Mikey referring to his quiz tactics
  • "Unyawn!" - Justin making a sweet Arrested Development reference during the third question of the quiz
  • "][9y7u]oih]9ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo'" - Justin in chat
  • "This truly is a 9-11 scenario." - Brian after realizing that he was winning 11 to 9 and that they had no chance of beating the spread
  • "I'm usually really picky about who I follow…" - Brian, who follows almost a million people, following @sbpoolboy on Twitter (aftershow)

Fun Facts

  • Mikey does a really good Plinkett impression

Characters

  • Southern Lawyer - Brian (aftershow)

Preshow Doc

Comments

comments powered by Disqus
Support the Patreon